Language

Home » News

disiapake kanggo 2017 China International Kimia Tbk Fair (ICIF China 2017)

dikirim ing 2017-11-14

Kanthi dhukungan saka telung panguwasa industri kimia utama kayata China Petroleum lan Kimia Federation Industry, China Council kanggo promosi International Trade lan Industri Kimia Branch Dewan China kanggo promosi Trade International lan China Kimia Center Informasi, China International Kimia Tbk Fair (ICIF China) wis dadi acara taunan ing Petrochemical China \ 's lan industri aplikasi sing gegandhengan.

ICIF China 2017 bakal dianakaké ing Agustus 30 - September 1 Exposition World Expo Shanghai lan Convention Center. Kanthi tema "Inovasi anjog mangsa", pameran iki rapet nderek industri lan pasar tren lan subdivides industri kimia panggonan panas kayata bahan dhasar mentahan kimia, bahan kimia anyar, nggoleki lan beluk kimia, automation kimia lan peralatan dhuwur-tech, etc. mungguh, Nggawe wilayah pameran cocog, tampilan lan release saka Petrochemical global produk teknologi industri paling anyar lan breakthroughs industri.

Ing wektu sing, SUTONG Teknologi bakal nemtokake teknisi profesional lan wakil dodolan kanggo melu ing pameran iki.

Booth kita: L25 Hall No.2 saka Exhibition Expo Shanghai World lan Convention Center, welcome kanggo ngunjungi Booth kita!

 

 

Menu