Language

Home  » News

disiapake kanggo 2018 ACHEMA

dikirim ing 2017-11-14

ACHEMA Exhibition wis disponsori dening Jerman Kimia Tbk Equipment, Teknik lan Bioteknologi Association sapisan saben telung taun. Punika dikenal minangka teknik kimia paling gedhé lan pameran peralatan ing donya. Lan seneng reputasi dhuwur. ing 2018 ACHEMA bakal dianakaké ing Juni 11-15, 2018 ing Frankfurt am Main, Jerman.

SUTONG Teknologi Exhibition Team bakal melu ing ACHEMA maneh. Kita bakal nuduhake wilayah bisnis kita rinci lan produk conto.

Welcome to Booth kita E42-2 ing Hall Ora. 5.1

 

tim Exhibition profesional kita bakal nyedhiyani sampeyan rincian informasi kasengsem.

 

Menu