Language

Home  » Products  » Packings Random  » Plastik Random Packings  » Polyhedral Ball Ring
  • /img / polyhedral_ball_ring.jpg

Polyhedral Ball Ring

 Klik refresh

Ngenalaken ing mburi 1980

Dibandhingake karo packings liyane, wilayah lumahing luwih gedhe

flux gedhe, dhuwur roso sepi lan kapasitas gedhe

Kasedhiya ing ukuran saka 50, 38, 25

Kasedhiya ing bahan PP, RPP, PVC, CPVC

Menu