Language

Home  » Products  » Packings Random  » Plastik Random Packings  » Plastik Saddle Ring
  • /img / plastic_saddle_ring.jpg

Plastik Saddle Ring

 Klik refresh

Ngenalaken dening Norton ing taun 1970-an

A jinis packing anyar dikembangaké marang kaluwihan saka packing ring perforated lan packing saddle

Ing tembok sisih struktur mbukak, apik kanggo aliran Cairan-beluk, mesthekake Cairan ditahan-up, nambah distribusi Cairan lan path beluk.

Dibandhingake karo pall Ring, IMTP wis meksa gulung murah, flux luwih gedhe lan efficiency.Available luwih ing ukuran saka 16, 25, 40, 50, 70

Kasedhiya ing bahan saka SS, CS, cu, Al, Monel, PP, RPP, PVC, CPVC, Keramik utawa liyane request

Menu