Language

Home » Products » Packings Random » Plastik Random Packings » Plastik pall Rings
  • /img / plastic_pall_rings-92.jpg

Plastik pall Rings

 Klik refresh

Ngenalaken dening BASF ing taun 1940-an adhedhasar Rings Raschig

Diameter-kanggo-dhuwur aspek punika 1:1, diameteripun ing iku padha karo dhuwur, nanging karo rong larik saka jendhela ing tembok ring

Dibandhingake karo Raschig Ring, ring pall wis kapasitas produksi luwih gedhe, meksa gulung murah, operasi luwih gedhe keluwesan lan efficiency luwih

Kasedhiya ing ukuran saka 16, 25, 38, 50, 76Kasedhiya ing bahan saka SS, CS, cu, Al, Monel, PP, RPP, PVC, CPVC, Keramik utawa liyane request

Menu