Language

Home » Products » Packings Random » Plastik Random Packings » Plastik Cascade Mini Ring
  • /img / plastic_cascade_mini_ring.jpg

Plastik Cascade Mini Ring

 Klik refresh

Ngenalaken dening massa TRANSFER Inc. ing taun 1970-an adhedhasar pall Ring, rasio diameteripun-kanggo-dhuwur luwih murah saka pall Ring

flux gedhe, kurang meksa gulung, efficiency dhuwur, keluwesan operasi gedhe, kinerja apik resistance rereged, cilik min. wetting tingkat, apik kanggo operasi extraction Cairan-Cairan

Kasedhiya ing ukuran saka 0P, 1P, 1.5P, 2P, 2.5P, 3P, 4P, 5P

Kasedhiya ing bahan saka SS, CS, cu, Al, Monel, PP, RPP, PVC, CPVC, Keramik utawa liyane request

Menu