Language

Home  » News

Melok Ing 2011 KHIMIA

dikirim ing 2017-11-14

KHIMIA dianakaké ing Moscow Exhibition Center, pameran iki disponsori dening Rusia Pusat Pameran International, iku pameran internasional kang didhukung dening Rusia Ministry of Industry lan Trade, Departemen energi, Ilmu Department lan Rusia Departemen Government.

SUTONG Exhibition Team nemen diganti ing 2011 KHIMIA!

 

Menu