Language

Home  » News

Melok Ing 2018 ACHEMA (Booth Ora. E42-4 Ing Hall 5.1)

dikirim ing 2018-06-29

The 32th Engineering Jerman International Kimia, Lingkungan Protection lan Exhibition Bioteknologi (ACHEMA 2018) dianakaké saka Juni 11-15 ing Frankfurt Jerman. Pameran iki disponsori dening Jerman Kimia Tbk Equipment, Teknik lan Bioteknologi Association sapisan saben telung taun. Punika dikenal minangka teknik kimia paling gedhé lan pameran peralatan ing donya. Lan seneng dhuwur reputation.SUTONG Exhibition Team nuduhake technique produksi kepileh, teknologi proses anjog, nengsemake persil saka pengunjung kanggo kapentingan kerjasama. We diganti nemen!

Menu