Language

Home  » News

Melok Ing 2015 ACHEMA

dikirim ing 2017-11-14

The 31th Engineering Jerman International Kimia, Lingkungan Protection lan Exhibition Bioteknologi (ACHEMA 2015) dianakaké saka Juni 15-19 ing Frankfurt Jerman. Pameran iki disponsori dening Jerman Kimia Tbk Equipment, Teknik lan Bioteknologi Association sapisan saben telung taun. Punika dikenal minangka teknik kimia paling gedhé lan pameran peralatan ing donya. Lan seneng reputasi dhuwur.

SUTONG Exhibition Team nuduhake technique produksi kepileh, teknologi proses anjog, nengsemake persil saka pengunjung kanggo kapentingan kerjasama. We diganti nemen!

 

Menu