Language

Home  » Products  » Packings Random  » Metal Random Packings  » pall Rings
  • /img / pall_rings-88.jpg

pall Rings

 Klik refresh
  • Ngenalaken dening BASF ing taun 1940-an adhedhasar Rings Raschig
  • Diameter-kanggo-dhuwur aspek punika 1:1, diameteripun ing iku padha karo dhuwur, nanging karo rong larik saka jendhela ing tembok ring
  • Dibandhingake karo Raschig Ring, ring pall wis kapasitas produksi luwih gedhe, meksa gulung murah, operasi luwih gedhe keluwesan lan efficiency luwih
  • Kasedhiya ing ukuran saka 16, 25, 38, 50, 76
  • Kasedhiya ing bahan saka SS, CS, cu, Al, Monel, PP, RPP, PVC, CPVC, Keramik utawa liyane request
Menu