Language

Home » Products » Demister / Mist Eliminator » Wire Mesh Demister » Metal Wire Mesh Demister
  • /img / metal_wire_mesh_demister.jpg

Metal Wire Mesh Demister

 Klik refresh

Digunakake digunakake ing Petrochemical lan industri, indeks kinerja: bisa mbusak 3 ~ 5μpartikel m, lan meksa nyelehake ora gedhe, biasane kurang saka 250pa. kurang biaya, keluwesan operasi gedhe. Ing 30% ~ 110% kathah desain operasi, efficiency uga tanpa ngurangi. 

Ing cilik saka partikel ngalangi, mung perlu kanggo nambah piranti flusing utawa adpot jinis laci demister, banjur siap kanggo nggunakake.

Menu