Language

Home » Products » Distributor Liquid
Pusat Product

Distributor Liquid

Karo pengalaman sugih ing desain lan Pabrik internals kolom, ngaktifake kita desain lan nyedhiyani akeh gaya kanggo solusi internal paling luweh. Internals iku penting banget kanggo ing diinget lan kolom efficiency. pilihan sing tepat lan rancangan distributor Cairan, redistributor, support kothak, amben limiter, ndhukung hump lan internals liyane, bakal njamin distribusi Cairan-beluk seragam. Njamin packing paling luweh lan efficiency kolom lan kinerja. SUTONG kolom internals kasedhiya ing  bahan logam, plastik lan Keramik.

  • ST-2 Liquid Distributor

  • Alur-tray Liquid Distributor

  • Bed limiter

  • Plastik Distributor Liquid

  • Dhukungan hump

  • Trough Distributor Liquid

Home Previous 1 Sabanjure Akhir
Menu