Language

Home  » News

Jiaxing Petrochemical 1200kt / a PTA Project Column Internal Lan Packing rampung Kasil

dikirim ing 2017-11-14

Ing Jiaxing Petrochemical 1200kt / a PTA Project set lengkap internals kolom lan tataran Penawaran packing, akeh penawar apik saingan kanggo proyek, sawise pirang-pirang puteran saka review ketat, kapasitas produksi perusahaan \ 's kita, kinerja produk syarat ketat pemilik, ing wektu sing padha, pemilik diamati lan disetujoni, perusahaan kita duwe prestasi sing gedhé ing wilayah Petrochemical, lan kita gain persil saka komentar barang ing aplikasi saka Petrochemical Enterprises. Akhire, perusahaan kita menang bid kanthi kualitas dhuwur kita lan rega -performance.

Supaya kanggo mesthekake pangiriman internals lan packing kanggo 15 set kolom gedhe diameteripun, kabeh departemen bisa bebarengan, nggawe rencana apa. direktur produksi ngatur jadwal produksi akal, nambah efficiency produksi. Staff baris pisanan kita

Kontribusi sing akhir minggu malah wektu sore break, bisa lembur kanggo ketemu wates. We diganti completion saka tugas produksi ing 3 sasi!

 

 

Menu