Language

Home » Products » Packings Random » Metal Random Packings » Intalox Packing
  • /img / intalox_packing_imtp-28.jpg

Intalox Packing IMTP

 Klik refresh
  • Ngenalaken dening Norton ing taun 1970-an
  • A jinis packing anyar dikembangaké marang kaluwihan saka packing ring perforated lan saddle packingThe wall struktur mbukak sisih, apik kanggo aliran Cairan-beluk, mesthekake Cairan ditahan-up, nambah distribusi Cairan lan path beluk.
  • Dibandhingake karo pall Ring, IMTP wis meksa gulung murah, flux luwih gedhe lan efficiency luwih.
  • Kasedhiya ing ukuran saka 16, 25, 40, 50, 70
  • Kasedhiya ing bahan saka SS, CS, cu, Al, Monel, PP, RPP, PVC, CPVC, Keramik utawa liyane request
Menu