Language

Home  » Products  » Distributor Liquid  » Dhukungan hump
  • /img / hump_support.jpg

Dhukungan hump

 Klik refresh

support Hump punika support banget banget kanggo packings acak, lan iku wis Applied digunakake.      

1. kekuatan gedhe, mbukak allowable gedhe.

2. kinerja hydraulic gedhe.

3. Ora-blocking.4. weight.5 Low. construction prasaja, installation.6 gampang. rate opening dhuwur, uaually bab 100%.

Menu