Language

Home  » Products  » Packings kabentuk  » High-Flux Packing
  • /img / high_flux_packing.jpg

High-Flux Packing

 Klik refresh

Beluk saka packing iki: arah corrugated saka regane lan dhasar saben lapisan unit teka dadi axially. Lan bolongan ing piring corrugated duwe fitur saka sambungan melintang beluk lan orientasi. Pangowahan aliran uap orientaions ing sambungan part Unit packing jejer, nyuda meksa nyelehake lan pasukan shearing.

Bandingake kacepetan aliran uap antarane sisih sambungan lan packing nang part, kacepetan beluk ngurangi babagan 25%, efficiency nambah 15%, flux luwih gedhe, meksa gulung murah. Welcome to takon karo engineer sales kita.

Kasedhiya ing jinis STPLUS-257Y, STPLUS-357Y, STPLUS-457Y, STPLUS-757YAvailable ing materi saka Stainless steel,baja karbon, Hastelloy,Monel,titanium, utawa bisa nyuwun liyane

Menu