Language

Home  » Products  » Packings Random  » Plastik Random Packings  » Heilex Packing
  • /img / aaa.jpg

Heilex Packing

 Klik refresh

Ngenalaken dening Proses Heil Equipment Co., ing taun 1980-an adhedhasar Maspak

akeh Kapadhetan cilik, area lumahing gedhe, sah latge, anti-corrossion, resistance rereged apik

Kasedhiya ing ukuran saka 50, 76, 100

Kasedhiya ing bahan PP, RPP, PVC, CPVC

Menu