Language

Home » Products » Distributor Liquid » Alur-tray Liquid Distributor
  • /img / liquid_distributor.jpg

Alur-tray Liquid Distributor

 Klik refresh

fitur utama:           

1. Kanthi multi-fungsi: minangka distributor beluk-Cairan lan distributor Cairan ing kolom packing.

2. Wide orane katrangan aplikasi: digunakake ing proses distillation, absoption, stripping, scrubbing ing non meksa, kahanan suda meksa lan meksa. ing Kimia, Petrochemical, Goreng, Industry cahya, Pharmacy lan wilayah Environmet.

3. kinerja apik: efficiency dhuwur, anti-clogging, anti-entrainment; distribusi beluk-Cairan roto-roto lan karo keluwesan operasi dhuwur.

Menu