Language

Home » Products » Rak column » Ngawang Valve Tray
  • /img / float_valve_tray.jpg

Ngawang Valve Tray

 Klik refresh

Kanthi kaluwihan saka tray gelembung tutup lan tray sieve, lan punika tray kolom paling wiyar dipigunakaké.

 fitur: kapasitas produksi gedhe, keluwesan operasi gedhe, efficiency dhuwur, meksa gulung cilik lan gulung Cairan, kurang biaya.

tip: tray tutup url ora cocok kanggo coking gampang utawa sistem viskositas gedhe.

Menu