Language

Home  » Products  » Rak column  » Telpon Valve Tray
  • /img / fixed_valve_tray.jpg

Telpon Valve Tray

 Klik refresh

tray tutup tetep langsung njotosi klep ing lumahing plate, klep lan piring tray minangka kabèh.

fitur utama: kapasitas produksi gedhe, efficiency tray dhuwur, meksa gulung tray kurang, struktur prasaja, kurang biaya, utamané cocok kanggo sistem distillation ing poto-polimerisasi materi. 

Menu