Language

Home  » Products  » Packings Random  » Metal Random Packings  » Dixon Rings
  • /img / dixon_rings_laboratory_packing-89.jpg

packing Dixon Rings Laboratory

 Klik refresh
  • Ngenalaken dening O.G. Dixon ing taun 1940-an.
  • Digawe bolong logam utawa piring logam ing "Q" wangun, rasio diameteripun-kanggo-dhuwur 1:1, diameteripun ing iku padha karo ing dhuwur ring.
  • Kanthi fungsi kapiler saka kabel bolong, Cairan bisa disebarake excellently, lan mbusak kedadean channeling.
  • Kasedhiya ing ukuran(mm) 1,6×1.6, 3.2×3.2, 6.4×6.4, 3×3, 4×4, 5×5, 6×6, 7×7, 8×8
  • Kasedhiya ing bahan bolong logam, bolong tembaga, bolong Kuningan, Phosphor tembaga bolong, dados Phosphor tembaga bolong, bolong wesi, bolong galvanized lan piring baja logam.
Menu