Language

Home » Products » Packings Random » Keramik Random Packings » Keramik Saddle Ring
  • /img / ceramic_saddle_ring.jpg

Keramik Saddle Ring

 Klik refresh
  • Ngenalaken dening Norton ing taun 1970-an
  • A jinis packing anyar dikembangaké marang kaluwihan saka packing ring perforated lan packing saddle
  • Ing tembok sisih struktur mbukak, apik kanggo aliran Cairan-beluk, mesthekake Cairan ditahan-up, nambah distribusi Cairan lan path beluk.
  • Dibandhingake karo pall Ring, IMTP wis meksa gulung murah, flux luwih gedhe lan efficiency luwih.
  • Kasedhiya ing ukuran saka 16, 25, 40, 50, 70
  • Kasedhiya ing bahan saka SS, CS, cu, Al, Monel, PP, RPP, PVC, CPVC, Keramik utawa liyane request
Menu