Language

Home » Products » Packings Random » Keramik Random Packings » Keramik Raschig Ring
  • /img / ceramic_raschig_ring-10.jpg

Keramik Raschig Ring

 Klik refresh
  • Ngenalaken dening F·Raschig ing taun 1920-an
  • Diameter-kanggo-dhuwur aspek punika 1:1, diameteripun ing iku padha karo dhuwur
  • struktur prasaja,produksi trep, kurang biaya
  • Kasedhiya ing ukuran saka 10, 15, 25, 35, 50, 76
  • Kasedhiya ing bahan saka SS, CS, cu, Al, Monel, PP, RPP, PVC, CPVC, Keramik utawa liyane request
Menu