Language

Home  » Products  » Packings Random  » Keramik Random Packings  » Keramik Cascade Mini Ring
  • /img / ceramic_cacade_mini_ring.jpg

Keramik Cacade Mini Ring

 Klik refresh
  • Ngenalaken dening massa TRANSFER Inc. ing taun 1970-an adhedhasar pall Ring, rasio diameteripun-kanggo-dhuwur luwih murah saka pall Ring
  • flux gedhe, kurang meksa gulung, efficiency dhuwur, keluwesan operasi gedhe, kinerja apik resistance rereged, cilik min. wetting tingkat, apik kanggo operasi extraction Cairan-Cairan
  • Kasedhiya ing ukuran saka 0P, 1P, 1.5P, 2P, 2.5P, 3P, 4P, 5P
  • Kasedhiya ing bahan saka SS, CS, cu, Al, Monel, PP, RPP, PVC, CPVC, Keramik utawa liyane request
Menu