Language

Home » Products » Rak column » Gelembung Cap Tray
  • /img / bubble_cap_tray.jpg

Gelembung Cap Tray

 Klik refresh

Salah peralatan transfer massa wiwitan.

kaluwihan: ora gampang kedaden bocor Cairan, apik keluwesan operasi, nalika Cairan-beluk duwe fluktuasi luwih gedhe, efficiency piring bisa maintained meh pancet, piring tray ora gampang kanggo plug, lan cocok kanggo macem-macem bahan.

cacat: struktur tray Komplek, biaya dhuwur, nglukis Cairan lapisan ing piring tray, path aliran uap tortuous, meksa gulung gedhe lan entrainment serius.  

Menu