Language

Home » Babagan awake dhewe
Sapa Wae

Nantong Sutong Separation Technology Co., Ltd. (hereinafter: SUTONG) wis perusahaan specialized ing desain lan Pabrik internals menara, packing, rak menara lan proses saving. Utamané berkembang produksi, test lan engineering layanan transfer massa lan misahake ing Kimia, Petrochemical, Goreng, pupuk, Oil & Gas lan wilayah Environmental Protection. Pangolahan cocog kalebu rectification, panyerepan, extraction, regenerasi, penguapan, udho lan sampah perawatan banyu saka misahake menara, uga kalebu rancangan bledug Filter lan demister ing Environmental Protection. Kita bisa nyedhiyani Engineering Highly profesional & layanan Teknologi, ngatasi akeh masalah Engineering angel ing wilayah kasebut.

SUTONG perusahaan High-tech nasional, Supplier nominasi Sinopec Group, perusahaan nominasi National Pusat Teknologi saka Kimia Design Engineering, riset lan ngembangaken basa lan mung siji Produsèn nominasi Nanjing University Separation Division, Produsèn nominasi East China Universitas Sains dan Teknologi. Kita uga diadegaké kerjasama loropaken karo Design Institutes misuwur lan Riset Ilmiah Institute.

We offer consulting technical lengkap, desain engineering, instalasi, test printah lan tombol-dikirim project, nyedhiyani garansi seumur hidup kanggo proyek tangani. We nyedhiyani klien kita menara packing paling diregani, rak lan internals menara karo kualitas apik, sarana praktis lan dhuwur - efficiency. Kita bisa sumber layanan nimbang, lan nanggepi cepet kanggo pasar kanggo riset.

  • 1986-1995
  • 1996-2005
  • 2006-Nganti saiki
pabrik Show
Alat
video

video

Menu