Language

Home » News

2016 Xinjiang International Petroleum Lan Teknologi Kimia lan Exhibition Equipment - SUTONG Teknologi.

dikirim ing 2017-11-14

2016 Xinjiang International Petroleum Lan Teknologi Kimia lan Exhibition Equipment iki dianakaké ing Xinjiang International Convention lan Pusat Pameran. Our company diutus wakil kanggo melu ing Pameran iki.

Liwat Exhibition iki, perusahaan kita utamané nuduhake paten titik tanpa wates distributor Cairan, paten wall nul aliran kabentuk packing, kabeh jinis rak efisien energi, dhuwur demister efficiency lan ing.

Sanalika, liwat ing situs Komunikasi, kita luwih ngenalaken technical support profesional perusahaan kita \ 's, Manajemen kualitas, wis dodolan, sawise-sales lan layanan situs.

 

Menu