Language

Home » News

2017 China International Kimia Tbk Fair (ICIF China 2017)

dikirim ing 2017-11-14

16 China International Kimia Tbk Fair (ICIF China 2017) dianakaké ing Pameran Shanghai World Expo & Convention Center Hall Ora. 2 minangka dijadwal, Booth kita ora. iku L25, welcome kabeh kanca kanggo ngunjungi Booth kita kanggo ngrembug kerjasama bisnis!

SUTONG Team Exhibition Teknologi, looking nerusake kanggo riko lan panuntun dhumateng! matur nuwun!

 

 

Menu